Βιογραφικό

Γεωργία Χρόνη

Παθολόγος MD, MSc, DipIBLM (International Board Of Lifestyle Medicine Diplomate),

Excellence in Lipidology 2022

Μember of the American College Of Lifestyle MedicineMember of the European Atherosclerosis Society, Member of the European Sleep Research Society

Γεννήθηκα το 1975 στην Αθήνα. Τελείωσα το Τοσίτσειο Αρσάκειο Εκάλης και σπούδασα στην Ιατρική Σχολή του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών.

Εργάσθηκα στο Περιφερειακό Ιατρείο Ελαιοχωρίου Κέντρο Υγείας Άστρους κατά την υπηρεσία υπαίθρου καθώς και στο Παναρκαδικό Νοσοκομείο Τρίπολης. Ξεκίνησα την ειδικότητα της Παθολογίας στο Νοσοκομείο Μεσολογγίου και ολοκλήρωσα το μεγαλύτερο τμήμα της στο Νοσοκομείο Ευαγγελισμός. Εδώ παρακολούθησα τις εργασίες του Ιατρείου Υπερλιπιδαιμίας της Δ΄ Παθολογικής Κλινικής, καθώς και της Μονάδας Εντατικής Θεραπείας του Νοσοκομείου κατά το rotation της ειδικότητας.

Έλαβα την ειδικότητα του Παθολόγου τον Ιούνιο του 2008 και έκτοτε εργάζομαι στον ιδιωτικό τομέα. Εργάσθηκα στη Μονάδα Τεχνητού Νεφρού της Αθηναϊκής Κλινικής, σε εξωτερικά ιατρεία Δημόσιου Φορέα καθώς και στο Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών, όπου εργάζομαι και σήμερα.

Είμαι μέλος του δικτύου της εταιρείας ¨Γιατροί κατ΄οίκον 1151¨.

Κατέχω θέση Ακαδημαϊκού Υποτρόφου στη Νοσηλευτική Σχολή του Πανεπιστημίου Δυτικής Αττικής, με διδακτικό έργο τη διδασκαλία Ανατομικής, Φυσιολογίας, Φαρμακολογίας και Παθολογίας.

Είμαι κάτοχος μεταπτυχιακού διπλώματος του αγγλόφωνου μεταπτυχιακού προγράμματος του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης Medical Research Methodology, όπου εκπόνησα διπλωματική εργασία με θέμα Overview of systematic reviews on vitamin D supplementation and cancer risk and mortality following the PRIO-harms checklist.

Είμαι υποψήφια διδάκτωρ στην Ιατρική Σχολή του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών.

Από τον Ιούνιο 2020 είμαι μέλος του Αμερικανικού Κολλεγίου Lifestyle Medicine και από τον Νοέμβριο 2020 κατέχω τον τίτλο του διπλωματούχου του International Board of Lifestyle Medicine, μετά από επιτυχία στις αντίστοιχες εξετάσεις.

Κατέχω πιστοποίηση Excellence in Lipidology από την European Atherosclerosis Society.

Έχω εκπονήσει πλειάδα εργασιών, παρακολουθήσει πλειάδα συνεδρίων και on line courses, με πιο πρόσφατα τα ακόλουθα:

Lifestyle Medicine, Tools for promoting Healthy change, Harvard Medical School

Foundations of Lifestyle Medicine Board Review, American College of Lifestyle Medicine

Έχω άριστη γνώση της Αγγλικής και πολύ καλή γνώση της Γαλλικής γλώσσας.

Διατηρώ ιδιωτικό ιατρείο.

Είμαι παντρεμένη με τον Στέλιο Μαράτο, Ιατρό Ακτινοδιαγνώστη και έχουμε δύο παιδιά, την Μάγια και την Ιωάννα.